PLAN*B mukana Helsinki Konferenssissa
Päiväys: 1.9.2005 - Kirjoittaja: Aura Seikkula

PLAN*B on kutsuttu mukaan 7-9.9.2005 järjestettävään globalisaatiota ja demokratiaa käsittelevään Helsinki Konferenssiin. PLAN*B:n yhdessä Citizens’ Global Platformin (CGP) kanssa toteuttama Marginalisoidut äänet -projekti keskittyy ääniin jotka jäävät helposti nykyisen kapeakatseisen ekonomisen agendan jalkoihin. Näitä ovat kulttuurilliset ja eettiset arvot, vähemmistöryhmät sekä luonnon hyvinvointi joita ei välttämättä oteta huomioon globalisaatiossa ja hallinnollisissa prosesseissa.

 

 


PLAN*B raportin luovutus Eduskunnalle
Päiväys: 21.4.2005 - Kirjoittaja: Aura Seikkula


PLAN*B FOR ARKADIANMÄKI -projektin äänestystulokset on analysoitu ja tuotettu projektiraportin muotoon, joka luovutetaan eduskuntaryhmien edustajille torstaina 21.04. kello 15.30 Eduskunnan Valtiosalissa!

»» Lisätietoja ja raportti PDF-muodossa

 

 


Plan*B valokuvia
Päiväys: 18.2.2005 - Kirjoittaja: Juha Huuskonen / Plan*B


Valokuvia Plan*B projektista lisätty Kuvagalleriaan!

 

 


Äänestykset ovat päättyneet!
Päiväys: 7.2.2005 - Kirjoittaja: Juha Huuskonen / Plan*B

Viimeisetkin Plan*B äänestykset ovat sulkeutuneet - suuret kiitokset kaikille 873:lle osallistuneelle! Keräämme äänestysten tulokset dokumentiksi jonka luovutamme tämän kevään aikana Suomen Eduskunnalle. The Yes Men-ryhmä on myös vierailemassa Helsingissä heidän elokuvansa ensi-illassa... lisää tietoa lähiaikoina!

 

 


Ensimmäinen äänestys päättyi!
Päiväys: 31.1.2005 - Kirjoittaja: Juha Huuskonen / Plan*B

Kansan Äänestys on päättynyt! Äänestysaiheeksi valittiin: Tulisiko kestävä kehitys asettaa taloudellisen kasvun sijalle järjestelmässämme? Seuraavat äänestykset päättyvät keskiviikkona 2.2 klo 19.00, Micronations luento samana päivänä Kiasmassa klo 17-19!

 

 


Plan*B-projektin kansainväliset vieraat
Päiväys: 25.1.2005 - Kirjoittaja: Juha Huuskonen / Plan*B

The Long Now Foundationin toiminnanjohtaja Alexander Rose saapuu Suomeen esittelemään säätiön toimintaa ja sen suhdetta demokratiaan torstaina 27.1. Plan*B keskusteluissa 4.-6. helmikuuta ovat mukana Utopian World Championship-kilpailun järjestäjät Tukholmasta ja Demoex-puolueen perustaja Per Norbäck Vallentunasta.

 

 


KLARTEXT! -konferenssi Berliinissä, 14.-16.01.05.
Päiväys: 12.01.2005 - Kirjoittaja: Aura / Plan*B

KLARTEXT! tutkii poliittisuuden merkitystä nykytaiteessa ja kulttuurissa. Projekti yhdistää taiteilijat, aktivistit, kuraattorit, kulttuurisektorin toimijat sekä teoreetikot keskustelemaan taiteen ja poliittisen välisistä suhteista ja niiden leikkauskohdista. Projektin päämääränä on luoda konteksti ajatusten, strategioiden ja lähestymistapojen vaihtamiseen. KLARTEXT! -konferenssin järjestävät kaksi Berliiniläistä kulttuuri-instituutioita: Künstlerhaus Bethanien sekä Volksbühne-teatteri. www.klartext-konferenz.net

 

 


Homokaasu on valinnut äänestysaiheen!
Päiväys: 11.1.2005 - Kirjoittaja: Juha Huuskonen / Plan*B

Homokaasu.org on valinnut äänestysaiheen kollektiivisen prosessin kautta, yhteisön valitsema kysymys on: "Miksi media ei ole objektiivinen informaation välittäjä?". Lisää tietoa muista ehdotetuista aiheista löytyy Homokaasun äänestyssivuilta.